Informatie

De muziekvereniging UDI is een harmonie orkest met een leerlingen orkest. Dit betekent dat er op koperen en houten instrumenten gespeeld wordt. Het orkest bestaat op dit moment uit ongeveer 10 leden. De repetitie is wekelijks samen met het Beiler Harmonie Orkest op dinsdagagavond van 19.30 – 21:30 uur. De blazersklas “Het jUDIor Orkest” oefent elke donderdagmiddag. Het instrumentarium van het harmonie orkest bestaat uit; een bas, baritons, alt saxofoons, hoorns, trompetten, dwarsfluiten, klarinetten en diverse slagwerk instrumenten.

Wij spelen een breed repertoire van klassiek tot lichte muziek maar ook marsen, Egerländer muziek en polka’s. UDI treedt op bij veel dorpsactiviteiten in Dwingeloo maar geeft vooral ook eigen concerten en serenades.

Bestuurssamenstelling

  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris
  • Bestuurslid

Muziekcommissie

Momenteel is er geen muziekcommissie.

Aktiviteitencommissie

In de maand september beginnen we het nieuwe muziekjaar met een activiteit voor de leden met hun partners en de jeugdleden. Door het jaar heen zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud.

Contributie

De contributie is vastgesteld op:

€ 150,- per jaar voor volwassen leden
€ 80,- per jaar voor jeugdleden

Muziek als hobby

Wanneer de harmonie of het leerlingenorkest van UDI Dwingeloo je hebben laten horen en zien hoe leuk het is om muziek te maken, kan je zelf ook leren een instrument te bespelen! In je vrije tijd kan je veel hobby’s beoefenen. Naast sporten, is muziek maken voor veel kinderen én volwassenen een heerlijke manier van ontspannen.

Een instrument bespelen

Kun je al een instrument bespelen, kom dan eens langs op een repetitie avond, en meld je dan aan bij onze muziekvereniging UDI. Wij gaan dan in overleg met jou zoeken naar de beste manier waarop jij bij UDI muziek kan maken. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via onze website d.m.v. het contactformulier.

Leren om een instrument te bespelen

Wil je leren om een instrument te bespelen,kom dan eens kijken op een repetitie avond. Je kunt via UDI les krijgen aan de muziekschool. Je krijgt iedere week les, oefent thuis en kunt al snel meespelen in het opstapensemble van UDI.

Er zijn drie mogelijkheden om les te krijgen:

• Je geeft je op bij de muziekschool SCALA in Meppel (telefoon 0522-258855, website www.scalameppel.nl) . Wanneer je je bij Scala aanmeldt, geef dan aan dat je lid bent van de muziekvereniging UDI. Vaak krijg je dan tegen gesubsidieerd tarief HaFaBra-les. De lessen zelf worden bijna allemaal in Dwingeloo gegeven. Vergeet niet om contact op te nemen met muziekvereniging UDI. UDI begeleidt namelijk je aanmelding en bij UDI kun je een instrument in bruikleen krijgen.

• Speciaal voor slagwerkers is er de muziekvereniging “Sla-je-slag” in Dieverbrug. Hier kun je drumles en (melodisch) slagwerkles krijgen. Voor informatie en opgave: telefoon 0521-571000 en website www.sla-je-slag.nl. Vraag om een gratis proefles. Sinds kort kan je er ook gitaarles krijgen.

• Ook organiseert muziekvereniging UDI een speciaal programma voor startende muzikanten, zowel voor jeugd als voor ouderen. Dit programma wordt samen met de muziekschool SCALA uit Meppel ontwikkeld, afhankelijk van de vraag op dat moment. Meld je aan bij muziekvereniging UDI en wij bespreken met jou welke programmavorm UDI gaat opstarten. Neem even contact op via onze website d.m.v. het contactformulier.

Donaties & giften

Wilt U donateur worden van onze vereniging of een gift schenken neem dan contact op met onze penningmeester:

  • via info@udidwingeloo.nl

Repetities

Wij repeteren elke dinsdag in het gebouw Wilhelmina Zalencentrum, Wilhelminaplein 4, 9411 PC Beilen, Nederland

Van 19.30 – 21.30  het Harmonie orkest.

het “jUDIor Orkest” op donderdagmiddag


Grotere kaart weergeven